http://wpcontent.answers.com/wikipedia/en/thumb/d/d2/Mass_Effect_cover.PNG/256px-Mass_Effect_cover.PNG

2008-ban az EA/CD Projekt adta ki a BioWare éltal fejlesztett RPG játékot.Ha nem mondtam még most elmondom, hogy én alapjába véve nem szeretem az RPG-ket, de ez nagyon tetszett. Te választhatod ki mit mondasz a beszélgetésekben, minden egyes szavadnál. A választásaid alapján alakul a történet. Te védelmezeő vagy pusztító leszel?
A főmenü szerintem nagyon szép és jó(mint én xD). A profil létrehozás is ötletes. Majdnem mint a Sims...Ezekután választhatsz, hogy Katona, Biotikus,Mérnök stb. leszel -e. Majd hírnevet is választhatsz magadnak.
Az emberek a Marson egy olyan technológiát találtak amivel az űrhajóik bárhova eljuthatnak, az emberi társadalom, élete legnagyobb felfedezésének nevezte.
A Galaxis többi faja pedig Mass Effect-nek

A Normandia hajó fedélzetén te vagy a parancsnok, kis idő tiéd lesz az egész hajó! A küldetés az, hogy az Éden Egyesen találtak egy jeladót, amit csak itt tudnak megvizsgálni, ebből következően le kell mennünk érte. Lent viszont nagy harcok dúlnak.... Késsőbiekben kiderül, hogy mindehez köze van egy igen magas rangú személynek, és a tanács kinevez minket, hogy kapjuk el, és leplezzük le. Miután a fél Galaxist átszeltük meg is találjuk xD.

A csapatunk egyre bővül, majd a játék során. A galakis térképen nagyon sok bolygóra mehetsz és fedezheted fel azt, a hajód terepjárójával a Mékóval.

A csapat irányítás nagyon színvonalas, a csapat társad különleges képességei segítenek neked az előrehaladáj folyamán.A fegyvereinkhez felvehetünk kiegészítőket is.

ÉRTKELÉS:

Grafika 10/10
Játék Élmény: 8.5/10 xD
Kezelhetőség 10/10
Hangok 9/10

NA CSŐŐŐŐ!(Ja  és nem sokára megjelenik a Mass Effect 2.)

http://www.gamestar.hu/apix/0710/mass-effect-planet-big.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Új vidit ne várjatok mert mindenki kidöglött és beteg xD. De még van esély...

A bejegyzés trackback címe:

https://xdjatekelemzes.blog.hu/api/trackback/id/tr591629414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása