Nem is fecsérlem a szót, kezdjük el!

1947. július, Rosewell. Elvileg egy UFO zunhant le itt, ezen alapszik a történet. Az űrhajót elszállították a Nevadában lévő 51-es köztetbe. Az idegen test lévén kapcsolatot termtenek a fajával, és egy kompromiszomot hoznak létre: technológiáért, emberi kísérletek. Az alieneknek(Grays) xD azért kellenek a kísérletek, hogy egy tömeg pusztító fegyvert hozzanak létre ellenségeik ellen. Viszont Dr. Wintson Cray rájött, hogy ez több mint egy tömegpusztító fegyver. Bizony ám a Théta, nem csak öl, hanem mutációt is eredményez. Így hát Cray nem thetett mást, minthogy elengedje, remélvén, hogy rájönnek mit tettek.

A laboratóriumokban kezdett terjedni elsőnek a vírus, az Beta mentőosztagót leküldték, már kis sikerrel a Delta - vagyis mi - feladata az előbbi megtalálása.

Amikor leérünk egy jó nagy hentelés közepedte, kezdhetjük a játékot. Elsőnek csak zombiszerű izékkel kell harcolnuk, amiknek a lihegése olyan idegesítő, mint ha egy szart sütnénk a sütőben xD

Fokozatosan veszítjük el csapat társainkat, egyiknek letépik a fejét, másik mutálódik stb. Mikor egyedül maradunk megtaláljuk óriási tűzharc közepedte a keresett csapatot.

Most örűlhetünk, de nem sokáig, mert jön a Théta és kipicsáz mindenkit, kivéve minket és egy másik fickót. Majd meglátjuk a Black Opskat, akik félig ember félig alien harcosaok. Félre ne értsetek, ők inteligensek. Megnyomnak valamit, majd elmennek. Mi egy nagy lifthez megyünk. Megyünk, Megyünk és egyszer csak BAAAAAM, ezt csinálta az a két megátalkodott Blacko XD. Le esünk egy mutálódó kamrába, ahol társunk meghal. Mi meg mutálódunk.

Tudomást szerzünk Edgar-ról, aki a halottakon keresztül beszél hozzánk, ő volt a rosewelli UFO. Bebörtönözték, kisérleteztek rajta, ezért segít.

Ahh emberek, mutánsok vagynk, most még csak karmolni, majd lőni is tudunk. A későbbiekben az X gomb segítségével tudunk átalakulni, és vissza.

Játszunk hentesest addig, amíg el nem érjük a laborok alatt lévő alien bázist, ahol lesz a legnagyobb harc. Ezt nem mondom el, játszátok végig!

FEGYVEREK:

Hat féle van belőle :( Ellenben kettővel a kezünkben is nyomulhatunk, akimbósan xD

1-es gomb szkenner

M11 "Scorpion" Pistol, Tárkapacitás:8 , Flashlight, laser, 10mm JHP

XM-32 "Viper" , Tárkapacitás:30,Flaslight,zoom,6.8 FMJ

M-170 "Hammer" Shotgun, Tárkapacitás:10,kétcsöves,12-gauge

SR-125 "Wraith" (sniper),Tárkapacitás:6,zoom,7.6mm SLAP

BBG-11 (alien),Tár:50(ujratölződik),laser

MC-11 Meson Cannon, Tár:1

Frag,JB Granade (magábaszíja az ellent felrobban, majd elhajítja)

Ezt az oldalt ajánlom:http://www.gamershell.com/faqs/area51weaponsandenemiesguide/1.3/

ÉRTÉKELÉS

GRAFIKA 9/10
HANGOK 10/10
ÉLMÉNY 10/10
UJRAJÁTSZHATÓSÁG:9/10

Játék: 9/10

A bejegyzés trackback címe:

https://xdjatekelemzes.blog.hu/api/trackback/id/tr491788013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mo$qUiTo · http://anomaly.blog.hu/ 2010.02.25. 12:43:10

Jó cikk, de azért LoL, mert én is írtam róla néhány szabad percemben xD..Inkább nem másolom be, mert k*rva hosszú xD

TJC43 · http://www.pcbk.blog.hu 2010.02.25. 17:45:49

Sztem is jó teszt 10-ből 20.:D

Sanyaaa 2010.02.27. 21:24:53

Hát nem mondanám. Nem azt írtam le, hogy én hova mentem. Hanem a játék sztoriját. Az elemzésben általában benne van a főbb történeti szálak pl. FreddyD is (Mesterlövés) vagy Moszkítónak(xD) is sok vidijében benne van.

Sanyaaa 2010.02.28. 09:51:56

@Gucs: Az lehet, hogy nem videó, de elemzés. Csak írásban, ha vidóba foglalod az elemzést ugyanaz. Meg a fegyvereket is leírtam. meg elmondtam, hogy mit tudsz amikor átalakulsz xD
süti beállítások módosítása