Zolix777 2009.12.28. 22:17

Mozi - Avatar

Ha már a TV-nél járunk!James Cameron legújjab filmje 200 millió dollárt emésztett fel.

 

A történet 2154-ben játszódik a távoli Pandora nevű holdon.Az emberek különös és fontos kristályokra leltek ezen a bolygón ezért ásatásokat kezdtek.De van egy bennszülött nép(Na'vi)akik veszélyesztetik az egész 'küldetést'.Jake Sully Rokkant veteránként utazik a Pandorára elhunyt bátyja helyet.Ott távirányítású testeket,úgynevezett Avatarokat irányítanak.                                                                                                                                                

A Na'vik faluja a legnagyobb lelőhely felett van.Jake Sully-t megbízzák azzal hogy férkőzzön a 'vadak' bizalmába és telepítse őket máshova.De közben Jake szerelmes lesz a klán főnőkének a lányába Neytiri-be.Így nehéz döntés előtt van.Válasza az embereket?Vagy inkább maradjon szerelmével?Grandiózus csaták,lélegzetelálító környezet,furcsa állatok,sok izgalom és egy csipetnyi szerelem.Ez az Avatar!!

 

 

 

Nézzétek meg ezt az elképesztő és fantasztikus filmet (ami full 3D).Csak ajánlani tudom!!!!Minden képkocka élmény!Ha megnézed nem felejted el soha.Ha ez nem tarol az Oscaron akkor nem  tudom mi fog.Ha James Cameron még egy pár ilyen filmet rendez lepipálja Steven Spielberget is!!

A bejegyzés trackback címe:

https://xdjatekelemzes.blog.hu/api/trackback/id/tr281629366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DennyX · http://anomaly.blog.hu 2010.01.07. 18:16:17

Még nem láttam de tervezem megnézni
süti beállítások módosítása