Sanyaaa 2010.03.13. 21:02

Jelentés

Háj oll pípül hú ríd disz blog. Alons-y, ahoy estébé. Szóval hnap új DRWHO rovat. Meg lehet vidi. Plusz ma nem volt jobb dolgom és mékeltem egy új dizájnt, amit itt nézhettek meg: www.probaxd.blog.hu. Kommentben írjátok le a véleményeteket. Am lehet, hogy egy kicsit sötét lett. Majd átmékelem, ha nem jó. Na ennyi is lenne. xD CSŐ  

Sanyaaa 2010.03.11. 17:58

Doctor Who Rovat 01

Na ezzel el is kezdeném a Doctor Who rovatot. Ezt a kis trailer a "The end of Time" című részből állítottam össze.

 

Najóvan. Felrakatm normális vindózt, minden jó csak nincsennek driverek -.- MÉG!
Vidit egy ideig ne várjatok. Nade még októberben létrehoztam egy blogot, amire azt teszek ki amihez éppen kedven szottyan. Ajánlom a videósoknak a Sony Vegasos bejegyzést. Itt is van: www.sanyaaa.freeblog.hu.

Ja meg a tagokat kérdezem: Indítsunk -e egy Doctor Who rovatot?
-Ajánló
-Részek kommentálása
-Történet magyarázása
-Kulisszák mögött
. Hírek az 5. évadról
- Dolgok amit nehéz megérteni

Nos ilyesmik lennének benne. Kérem írjatok kommentbe. A látogatók is írhatnak. Ezeken kívül gondolkoztam még ilyen sorozatos rovatokon DRWHO sztem lesz de ha kell még tessék választani: Band of Brothers (Az elit alakulat), Generation Kill (Gyilkos megszállás) és egyszeri kommentált filmek közül: Avatar, Star Trek 11, Distric 9, meg Abbeynek vanak még filmei, ha van még ötlete kérem kommentáljon.

Ha nagyon nyomulni akarunk, akkor zene kritikákat is készíthetünk.

Jájmeg 4 vidi után évadzárás :) Ugye nekünk van szülinapunk, meg évadzárásunk. Egy évad 12-13 vidi :D

Várom a kommenteket.

 


Sanyaaa 2010.03.02. 20:17

-.-

Basszameg a kedves májkroszoft korporésön, és most ízlésesen fejeztem ki magam. Ugye nekem egy vindóz szevön béta vezsön volt, am elvileg augusztus elselyén jár le. De az a ****** májkroszoft bejelentette, hogy meggondolták, azt a ****** agyukat és ez a *****ság március 1-én jár le -.- BASSZÁKMEG Nyá és akkor fel****asztam a visztát. Az meg ugye 32 bit es-.- . Csak 600x800-as felbontásban, ment,mert nem kompatibilis a 64 bites drájvörökhöz. Szép bejegyzés :) Egyszóval ***************** ideig nem lesz vidi.

Nem is fecsérlem a szót, kezdjük el!

1947. július, Rosewell. Elvileg egy UFO zunhant le itt, ezen alapszik a történet. Az űrhajót elszállították a Nevadában lévő 51-es köztetbe. Az idegen test lévén kapcsolatot termtenek a fajával, és egy kompromiszomot hoznak létre: technológiáért, emberi kísérletek. Az alieneknek(Grays) xD azért kellenek a kísérletek, hogy egy tömeg pusztító fegyvert hozzanak létre ellenségeik ellen. Viszont Dr. Wintson Cray rájött, hogy ez több mint egy tömegpusztító fegyver. Bizony ám a Théta, nem csak öl, hanem mutációt is eredményez. Így hát Cray nem thetett mást, minthogy elengedje, remélvén, hogy rájönnek mit tettek.

A laboratóriumokban kezdett terjedni elsőnek a vírus, az Beta mentőosztagót leküldték, már kis sikerrel a Delta - vagyis mi - feladata az előbbi megtalálása.

Amikor leérünk egy jó nagy hentelés közepedte, kezdhetjük a játékot. Elsőnek csak zombiszerű izékkel kell harcolnuk, amiknek a lihegése olyan idegesítő, mint ha egy szart sütnénk a sütőben xD

Fokozatosan veszítjük el csapat társainkat, egyiknek letépik a fejét, másik mutálódik stb. Mikor egyedül maradunk megtaláljuk óriási tűzharc közepedte a keresett csapatot.

Most örűlhetünk, de nem sokáig, mert jön a Théta és kipicsáz mindenkit, kivéve minket és egy másik fickót. Majd meglátjuk a Black Opskat, akik félig ember félig alien harcosaok. Félre ne értsetek, ők inteligensek. Megnyomnak valamit, majd elmennek. Mi egy nagy lifthez megyünk. Megyünk, Megyünk és egyszer csak BAAAAAM, ezt csinálta az a két megátalkodott Blacko XD. Le esünk egy mutálódó kamrába, ahol társunk meghal. Mi meg mutálódunk.

Tudomást szerzünk Edgar-ról, aki a halottakon keresztül beszél hozzánk, ő volt a rosewelli UFO. Bebörtönözték, kisérleteztek rajta, ezért segít.

Ahh emberek, mutánsok vagynk, most még csak karmolni, majd lőni is tudunk. A későbbiekben az X gomb segítségével tudunk átalakulni, és vissza.

Játszunk hentesest addig, amíg el nem érjük a laborok alatt lévő alien bázist, ahol lesz a legnagyobb harc. Ezt nem mondom el, játszátok végig!

FEGYVEREK:

Hat féle van belőle :( Ellenben kettővel a kezünkben is nyomulhatunk, akimbósan xD

1-es gomb szkenner

M11 "Scorpion" Pistol, Tárkapacitás:8 , Flashlight, laser, 10mm JHP

XM-32 "Viper" , Tárkapacitás:30,Flaslight,zoom,6.8 FMJ

M-170 "Hammer" Shotgun, Tárkapacitás:10,kétcsöves,12-gauge

SR-125 "Wraith" (sniper),Tárkapacitás:6,zoom,7.6mm SLAP

BBG-11 (alien),Tár:50(ujratölződik),laser

MC-11 Meson Cannon, Tár:1

Frag,JB Granade (magábaszíja az ellent felrobban, majd elhajítja)

Ezt az oldalt ajánlom:http://www.gamershell.com/faqs/area51weaponsandenemiesguide/1.3/

ÉRTÉKELÉS

GRAFIKA 9/10
HANGOK 10/10
ÉLMÉNY 10/10
UJRAJÁTSZHATÓSÁG:9/10

Játék: 9/10

Zolix777 2010.02.22. 14:57

Ajánló - Nemexia

                                                      

 

 


A Nemexia egy startégiai bolygóépítős játék. Lényege hogy megszerezd az univerzum fölött a hatalmad flottáddal ami. Lehet szövetségekbe lépni vagy alpítani.Rugalmas és könnyű játék menet. Három fálasztható faj van:

 

- Békefenntartók:

Előnyök: Legerősebb hajók

Hátrányok:Drága hajók és fejlesztés.

-Tertesh Unió:

Előnyök.erős pajzsok, gyors motorok.

Hátrány:-

Noxis

Előnyök:olcsó hajók és ezek gyorsabb gyártása.

Hátrányok:gyenge fegyverzet.

A flották is az egyik nagyon jól kidolgozott ele a játékban. Különböző hajói vannak minden fajnak.

Én is játszom ezt a nagyszerű játkot. A nevem:Zolix ( nem vagyok valami kreatív a nevekkel ).

 


 

 

 

http://nemexia.hu/

 

 

Hátöö itt is lenne az új videó xD Ez szintén egy jó játék...

 

Sanyaaa 2010.02.16. 17:51

Kép + Update

 

 Ma egy humoros COD 6 képpel készültem nektek. A MUSEUM "bónuszpályán" fotóztam le GHOSTOT, amikor meg akartam nézni valós szemét. xD Most nézzetek rá a kis bárányszemeire, hát nem cuki? xD Mintha már jól be lenne szívva.

Ja és az ápdét, hát tőlem három dolgot várhattok. Első : Bugok, Második : Írásos elemzés, Harmadik: Könyvajánló. Új videó számításaim szerint most szombaton, vagy jövőhéten lesz. Most jön a következő kérdés miért mindíg szombaton vagy vasárnap van új videó? Mert csak akkor tudunk összegyűlni. Nyááá addig csősztööök.

 

Itt az új vidi! Ez egy nagyon jó játék, szóval nem rossz:D És a lényeeg:

 


 

 

A videóig itt egy kis montage vagy trailer. Élvezzétek:

 

Abbey66 2010.02.13. 19:59

Hiba

Másodjára végülis sikerült feltölteni az új videót, 100%-nál döntött úgy az explorer, hogy kilép... xD
Nosszóval a HAWX egy jó játék, most ez inkább bemutatás lesz mint kielemzés.
Az ikszdé legyen veletek.


 

 Hiba! A konvertálásban történt, a nyolc perc helyett, csak 4-et csinált. Újra feltöltöm. Addigis pihizzetek.

Sanyaaa 2010.02.12. 17:03

Szivatás Tutorial

Sziasztok! Ma egy tutoriallal készültem neketek.

 

Na egy kis kálcsör után, egy kis hülyeség. Igen! Az inaktívság miatt végre, beindult az xD Játék Elemzés. Elkezdem a linkcseréket, de kérlek kommentet is irjatok. Akár negatívat, de azért ne fajuljon el addig a dolog, hogy k***** ****** ***** *******, oké?xD Na lesikéljétek meg fiacskámi!x)

 

Ma egy könyv leírést írnék neketek xD. A képen láthatjátok a címét is. Ez logisztikailag az első kötete a sorozatnak, de Asimov az első kötetet 1951-ben írta, az Alapítvány néven. A kötetek logisztikai időrendben:

  • Az Alapítvány előtt (Prelude to the Foundation), 1988

    Előjáték az Alapítványhoz (Forward the Foundation), 1993

  • Alapítvány (Foundation), 1951

    Alapítvány és Birodalom (Foundation and Empire), 1952

  • Második Alapítvány (Second Foundation), 1953

    Az Alapítvány pereme (Foundation's Edge), 1982

  • Alapítvány és Föld (Foundation and Earth), 1986

Akkor kezdjük is el elemezni a könyvet, először is pár adat róla:

Eredeti kiadás: 1988 by Nightfall Inc.
Magyar kiadás: 1991 Galaktika Kantasztikus Könyvek
Terjedelem: 28,67 (A/5) ív. IF 6539 (503 oldal)
ISBN:963 11 6774 7

A történet a G.K. (Galaktikus Kor) 12 020 - adik évében játszódok a Trantor nevű központi bolygón. A császár neve I. Cleon az Entun- dinasztia utolsó galaktikus császára. Az uralkodásának az idején eddig a legnagyobb a béke. Bár még így se ér el mindenhová Cleon keze, mert a Trantot egyes népeinek a szokásai nagyon szorosak, így a béke is nagyon törékeny lehet. Azért , mondtam, hogy népeinek - mielőtt még azt hínnétek, hogy ittis ilyen malacfejű idegenk vannak, mit a Star Warsban, nem mindenki ember! -,mert a bolygón kb. 180 szektor található búra alatt. A szabad területek mérete kb 240 négyzetkilóméter. Ide tartozik a császári szektor.

Minden 10. évben megrendezik a 10 éves (xD) matematikus konverenciát, ahova Hari Seldon is elment és előadta a dolgozatát, ami pszcihohistória néven ismerhetünk. Bár ő állította, hogy ez csak elméletileg lehetséges, de regény vége felé már sejti a gyakorlati részét is. Az eljárásnak az a lényege, hogy összegyüjtik a pszcihológiai tényezőket (reakciók valamire) és ezeknek a kritériuma szerint egy szűkebb körben megjósolhatják a jövőt. ( Ha nem értitek nem baj elmagyarázom érrthetőbben. Tételezzük fel, hogy a földön három ember él: Zolix, Abbey és Sanyaa xD. Felfedeznek egy zsák szarjátékot, amit mindenki maga akar bemutatni.  Valamék ember ellopja azt a zsákot pl. én.  Elsőnek két lehetőség van: Vissza adom vagy elveszik. Lássuk csak, ha egyszer elvettem, miért adnám vissza? Ráis tudnának beszélni,de ez már bonyolítja a dolgot, vagyis nem beszélnek rá. Szóval maradt az elveszik. De, mivel az egész földön 3-an vagyunk könyen elbujahtok, és valószínüleg nálam marad a zsák, de magyányosan, pedig meghalok. vagyis e kritériumok szerint enyém a zsák és meghalok. De ez biztos, hogy nem így lenne. Mert az elején amint mondtam elsőként van csak két lehetőség, egy emberben több száz választás van. Lehet azonnal elvették vola, csapdát álítottak volna, vagy netán be is börtönözhettek volna. Látjátok, mien nehéz?) Hari éppen ezért nem gondolta, hogy valaha is kifejleszti gyakorlatban, de mint én neki is eszébe jutott a múlt. A mostani Galaktikus Birodalom több ezer világból áll. De régen volt, hogy 100 bolygó volt a tagja. Még ez is sok.

A császár meghívja őt, mert előnyére akarta fordítani ezt a képességet, a matematikus , akkor még nem hitt ebben és csak azt bizonygatta, hogy nem lehet megtenni. Az uralkodó végül elküldte, de a jobbkeze Demerzel, akinek a keze szinte mindenhová elért - már majdnem ő volt a trón gyakorlati birtokosa -, rábeszélte Cleont, hogy szemmel tartsák. Seldon találkozott egy Hummin nevű emberrel, aki a kezelésébe vette és megvédte. De ki is ez a Hummin? Ezt nem árulom el olvasd el a regényt! Először elvitte a Streeling egyyetemre, ahol megismerkedett Dors Vennabili (nő nemű xD) történelem tudóssal. A késsőbiekben ő vigyázott rá.

A történelemben keringnek mondák, csaknem minden szektorban, egy ős bolygórol, ahonnan mindenki származik, egyesek Aurórának nevezik, valakik pedig Földnek. Hari ezt hallván Dorsal eggyütt elmegy Mycogenbe, ahol nagyon erős szokások vannak és nekik a legrégebbi a történelmük. Itt megtudta, hogy van egy robot nevezetű dolog, ami ember alakú mégis gépi tárgy. A legenda azt, mondja, hogy mindíg él egy. Eredetileg nem hiszi el, de amikor egy másik szektorban is ugyanezt a legenádt hallja, már elgondolkodik rajta, hogy létezik -e , és meg akarja találni. A keresés során sok érdekes kalandba bonyolódik. De vajon ki a robot? Nem is gondolná, hogy látta, sőt beszélt is hozzá.

Ezeken kívül a regény fontosabb társadalmi témákat is kifejt.

ÉRTÉKELÉS:

Izgalom: 8.5/10
Megfogalmazás: 10/10 (Csak nem szépirodalmi mű)
Szókincs: 10/10 (Bár vannak benne régi szavak, amiket am máshogy értenénk, de ha tudjuk az író, hogy érti akkor semmi gond.
Univerzum: 10/10 (Teljesen realisztikusan megteremtette a jövőbeli világot.

Összpontszám: 9,6


Végül pedig itt letudjátok tölteni, de jobban ajánlom, hogy megvegyétek Vaterán is fent van, sokhelyen. És nem is drága. De katt ide a letöltésért.

 

A trailerhez ezt a vidit ne fűzzétek, mert a kedves Szájbör Direktor nem mentette el. Ezért egy újat csináltunk. Tessék meglesni.

 

Sanyaaa 2010.01.13. 19:38

Trailer

Na hát összedobtam egy kis trailert is, remélem a többi tag beleegyezik. Csak azt nem tudom mit fogunk bemutatni, de azt tudom, hogy hogyn. xD

 

Nyá végre vége az inaktivitásnak. Sok oka van most nem kezdeném sorolni xDD.
Szóval össze dobtam egy kis outrót. Mingyárt enbedelem is csak még elárulok egy titkot. A következő videó ezen a héten kész lesz. Nekem már van egy jó ötletem is rá, csak a többieknek is bele kell egyeznie....Ja és izgulhattok Zolix miatt is, de komolyan, mert a következő videóban.....majd meglátjááátok*lol*.....xDDD


Na jólvan ha már eddig izgultatok Zolix miatt elárulom, hogy majd meglátjátok xDDDDDDDDDxP

 

http://wpcontent.answers.com/wikipedia/en/thumb/d/d2/Mass_Effect_cover.PNG/256px-Mass_Effect_cover.PNG

2008-ban az EA/CD Projekt adta ki a BioWare éltal fejlesztett RPG játékot.Ha nem mondtam még most elmondom, hogy én alapjába véve nem szeretem az RPG-ket, de ez nagyon tetszett. Te választhatod ki mit mondasz a beszélgetésekben, minden egyes szavadnál. A választásaid alapján alakul a történet. Te védelmezeő vagy pusztító leszel?
A főmenü szerintem nagyon szép és jó(mint én xD). A profil létrehozás is ötletes. Majdnem mint a Sims...Ezekután választhatsz, hogy Katona, Biotikus,Mérnök stb. leszel -e. Majd hírnevet is választhatsz magadnak.
Az emberek a Marson egy olyan technológiát találtak amivel az űrhajóik bárhova eljuthatnak, az emberi társadalom, élete legnagyobb felfedezésének nevezte.
A Galaxis többi faja pedig Mass Effect-nek

A Normandia hajó fedélzetén te vagy a parancsnok, kis idő tiéd lesz az egész hajó! A küldetés az, hogy az Éden Egyesen találtak egy jeladót, amit csak itt tudnak megvizsgálni, ebből következően le kell mennünk érte. Lent viszont nagy harcok dúlnak.... Késsőbiekben kiderül, hogy mindehez köze van egy igen magas rangú személynek, és a tanács kinevez minket, hogy kapjuk el, és leplezzük le. Miután a fél Galaxist átszeltük meg is találjuk xD.

A csapatunk egyre bővül, majd a játék során. A galakis térképen nagyon sok bolygóra mehetsz és fedezheted fel azt, a hajód terepjárójával a Mékóval.

A csapat irányítás nagyon színvonalas, a csapat társad különleges képességei segítenek neked az előrehaladáj folyamán.A fegyvereinkhez felvehetünk kiegészítőket is.

ÉRTKELÉS:

Grafika 10/10
Játék Élmény: 8.5/10 xD
Kezelhetőség 10/10
Hangok 9/10

NA CSŐŐŐŐ!(Ja  és nem sokára megjelenik a Mass Effect 2.)

http://www.gamestar.hu/apix/0710/mass-effect-planet-big.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Új vidit ne várjatok mert mindenki kidöglött és beteg xD. De még van esély...

Zolix777 2009.12.28. 22:17

Mozi - Avatar

Ha már a TV-nél járunk!James Cameron legújjab filmje 200 millió dollárt emésztett fel.

 

A történet 2154-ben játszódik a távoli Pandora nevű holdon.Az emberek különös és fontos kristályokra leltek ezen a bolygón ezért ásatásokat kezdtek.De van egy bennszülött nép(Na'vi)akik veszélyesztetik az egész 'küldetést'.Jake Sully Rokkant veteránként utazik a Pandorára elhunyt bátyja helyet.Ott távirányítású testeket,úgynevezett Avatarokat irányítanak.                                                                                                                                                

A Na'vik faluja a legnagyobb lelőhely felett van.Jake Sully-t megbízzák azzal hogy férkőzzön a 'vadak' bizalmába és telepítse őket máshova.De közben Jake szerelmes lesz a klán főnőkének a lányába Neytiri-be.Így nehéz döntés előtt van.Válasza az embereket?Vagy inkább maradjon szerelmével?Grandiózus csaták,lélegzetelálító környezet,furcsa állatok,sok izgalom és egy csipetnyi szerelem.Ez az Avatar!!

 

 

 

Nézzétek meg ezt az elképesztő és fantasztikus filmet (ami full 3D).Csak ajánlani tudom!!!!Minden képkocka élmény!Ha megnézed nem felejted el soha.Ha ez nem tarol az Oscaron akkor nem  tudom mi fog.Ha James Cameron még egy pár ilyen filmet rendez lepipálja Steven Spielberget is!!

Sanyaaa 2009.12.27. 22:43

TV - Doctor Who


Ez a sorozat a világ legrégebben futó sci-fi sorozata. Még nagyon régen kezdték az első évadot, olyannyira régen, Hogy most februárban indul a 31.évadja. Nem kell megijedni! Ha nem láttad az első évadot , de érdekel a sorozat elég ha 2005-től kezded mert ott újra mindent elmagyaráz. Az RTL Klub csodás magyarosításának köszönhetően  "Kivagy, doki?" címmel ivódott be a magyar tudatba. Én legalábbis angol eredeti nevén használom, mert sokkkal hangzatosabb szerintem. Még a 2005-ös évadokat is vissza nézve, látszik az, hogy ez nem a "Lőjünklemindenkitmertazalegjobb" amerikai, hollywoodi stílusban van előadva.

A doktor:
A doktor, nem ember csak emberi alakot vesz fel. Eddig a sorozatban 10 doktor volt, de ezek nem különböző személyek hanem mind ugyanaz. Ez kéremszépen úgy lehetséges, hogy ha a doktor nagyon megsérül(haldoklik), akkor autómatikusan a teste felvesz egy másik emberi formát. Ezért a sorozat során igen nagy változásoknak lehetünk szemtanui. Mire megszoktuk az egyik dokit, akkor rögtön ő vagy az utitársa lesz rögtön más.

Utitárs:
A doktor mindíg választ magának utitársat, de van olyan időszak amikor egyedül utazgat. Számos utitársa volt már általában emberek, a messzi jövőböl, vagy a multból, de lehet a jelenből is xD. Nagyon sok utitársa volt már, nagyobb számban nők. Az elvállás mindíg fájdalmas szokott lenni. Volt két utitársa Jack kapitány és Shara Jane őket szintén hátrahagyta, de tőlök szárazik két mellék film is.

A hajója:
A neve TARDIS. A térben és az időben utazik. Bármivé ét tudott alakulni a rejtőzködés érdekében. Egyszer, amikor rendőr telefon fülkévé alakult, meghibásodott és örökké olyan maradt, így a doktor egy telefon fülkével járja a világot.

Eliskészült a Kicsiszék második része. Annyira nemlett hűdehosszú, mivel nemtudtuk továbbvinni. Igen, aki rájönne mit kéne csinálni, várjuk a kommenteket.

Kellemes nézést. xD

 

 

Kész az újítás, mint láthatjátok, rovatokat hoztam létre és azoknak menüt. Ha valakinek problémáája van valamivel szóljon! Emellet frissítettem a GYIK-et is. Az új videó szombatra tehető, a Kicsiszékről. Ezekkel együtt leírnám, hogy miért és mennyi ideig jár bann.

Káromkodás - 1 nap
Valamit szidni - 1 hét
Valakiről valamit állítani, ami nem igaz(pl. fogyatékos) - 1 hónap
K**va anyázás - Örök

And final, but not in the last line:

 

Sanyaaa 2009.12.14. 20:25

Ápdét

Na figyeljetek, csinálok egy kis változtatást a bblogon, úgyhogy ne lepődjetek meg, ha valami nem stimmel. Nemsokára úgyis kijavítom. Ha valami kifogátosok van az újítással írhatjátok kommentben, de lehet csinálok egy külön menüt, a design-nek, ahol véleményeket írhattok róla.

Tagoknak:A Borsesztől kapottt levélre minden Tag válaszoljon személyesen (de a közös ímélröl írjatok xD, magyarul az elejére bigyeszétek oda a nevveteket is)! Én már lerendeztem vele. Még nem mondhatjuk el mi volt a levélben és kérem a többi Tagot, hogy MÉG ők se mondják el!

Sok-sok gondolkozás után rájöttünk, hogy a ???? nevű játékot mutassuk be. Hát mit ne mondjak a játék szivat, nem lehet tudni, hogy mi következik, minden lépésből meghalhatsz xDDDD
Csodálatos ellenségek csodálatos hangját a csodálatos Zolix készítette.

Nézzétek a videót is xD:


Sanyaaa 2009.12.10. 14:56

Worms 4 Mayhem

Na ez is elérkezett, a szavazást lezárjuk, mivel 10-e van xD
És a 8-3 átlag magáért beszél, vagyis lesz zene is, meg nem elemzés is xP.(hahahahahaha)

De a bejegyzés lényege az egy őőőőőőő.. mi is?
Jaaa, megvaan xP A Worms 4. Mayhem-et akartam bemutatni. xP

Emlékszem még, amikor a pixeles kis kukacokkal nyomtam a játékot, de még akkor is megunhatatlan volt, mert minden harc más. Ezek után jöt a többi, az Armageddon, és a World Party, azzal is mennyit játszottam...áh xD Főleg amikor megszólal a kis kukac magyarul, hogy "Anyáám" xD

És amikor megjelent a 3D... Azonnal mentem megvenni xD.Nagyon nagy lépés volt, hogy dimenziót váltottak.

De a mai bejegyzés témája mégis a 4. rész. Ez még a 3D-hez képest is jobb, mivel a fegyverek repertoára bővült, és kukacunkat még öltöztetni is tudjuk...

Na kezdjük is a Szingül Pléjerrel. Négy egyjátékos mód van: a Sztori,Kiképzés, Kihívások és az Azonnali játék. A sztori egyszerű: a kiképzésnélmegismerkedünk egy professzorral (Dr. Worminkl), és felvesz titeket az egyetemre xD. Ezek után épít egy időgépet... és elvisz minket is vele, de elromlik az időgép és különböző helyekre visz el minket...Egyszer csak megtudjuk, egy levélből, hogy elbocsátották az egyetemröl... Ezek után kitesz minket a dínók korszakában, és ő elmenekül. Vagyis csak el akar menekülni... Lezuhan és ezek után keztetét veszi az üldözés...

Kihívások: pl. Jet Pack kihíváj vagy Sznájpör

Azonnali játék: véletlenszerűen összeállít mindent, és betesz a játékba...

Multi Player: itt kétfajta van, illetve három, ha úgy nézzük. Játszhatunk haverunkal interneten LAN-on illetve egy gépnél. Ez úgy néz ki, hogy körökre van osztva a játék menet. Szerintem a Internetes játék nagyon hangulatos, de unaloműzőnek kiváló...Csak a találékonyság a lényeg pl. ez nekem sose jutott volna eszembe, csak most mentem multizni, és az egyik kukac a Ninja Rope-val először a mérgesgázos hordót, majd egy dinamitot húzutt az ellenséghez és gyorsan elfutott. És ezek után az ellenségnek, vagy akár többnek is lemegy egy csomó élete és még támadni is tud, szóval egy körben három kukacot is megölhet.

Amúgy használ dinamitot, mert én is azt használok...

Tán még annyit illendelmes lenne elmondani, hogy az Item Shop is egy újítás ahol cuccokat vehetsz kukacaidnak. Meg tudsz Játék módot, sőt saját fegyver is csinálni... Az utóbbi nagyon hatékony lehet mert földről hívott repülőt, célzós követőt, sőt szarbombát is tudsz csinálni xDD(csimpánz fejjel vagy csirkével is tudsz dobálni és még sok mással hahahahaxDDDD)

Naaah (xDDDDDDDDDD) és a kövi vidiig olvasgaskasátok ezt a viccecskécskécskét:

Két kukac elhatározta, hogy átszöknek a határon. Ki is eszelték a módját. Leöltek egy tehenet, belebújtak a bőrébe, és szép lassan, legelészve elindultak Kukacföld felé. Már a határ közelében voltak, mikor megszólal a hátulsó.
– Fussunk komám!
– Megőrültél? Hisz akkor lebukunk!
– Ez nem akkora baj ahhoz képest, ami vár ránk. Nézz hátra! Mögöttünk jön egy bika, és nagyon-nagyon kanos. xDDDD